Zie De Mens

Samen met Dax, Lente en Abel onderzoekt Tim of het mogelijk is om (tegen alle polarisatie in) de mens te zien in iedereen. Dit begint eenvoudig: bij ouders, grootouders en buren, maar hoe zit dit bij iemand die je helemaal niet kent? De dakloze waar je altijd met enig ongemak omheen loopt? Degene met wie je ruzie hebt? Poetin? Gewapend met adviezen van kinderen onderzoekt Tim of het mogelijk is om van iedereen op de wereld te houden! Omdat hij denkt dat we als volwassenen misschien wel van deze kinderen kunnen leren.

Na De Kleine Mens, keert Tim terug met een nieuwe muzikale documentaire voorstelling voor volwassenen. Ook dit keer vormen gesprekken met kinderen de basis voor de voorstelling. Zo hoor je verschillende kinderen nadenken over hoe we allemaal wat liever voor elkaar kunnen zijn en hoe zij dit aanpakken.

Ps. Voor Zie De Mens staan we open voor onconventionele speelplekken. Dit kan bij jou in de woonkamer, als gesprekstarter voor een teambuilding-dag, als onderdeel van een inspirerend programma, etc. Heb je ideeën of wil je sparren? Mail vooral!

Contact

In maart weer te zien

Te boeken

Vanaf september 2023

Duur

45 minuten

Concept en spel

Denktank

Dax, Lente en Abel

PR Beeld

Heidi de Gier

Met medewerking van
Flynn
Kimm Bakker
MULTA Kids

Met dank aan

Festival Tweetakt
Akoesticum
Katelijne Beukema