Wie zijn wij?

Tim Schouten,

Hoi,
ik heet Tim, de artistiek leider van Dear T,. Dat houdt in dat ik bedenk wat voor voorstellingen er worden gemaakt, waarvoor ik vervolgens een team van mensen zoek om dit verder uit te werken. 

Weetjes over mij:
Ik zit al 5 jaar in het kinderprogramma Checkpoint, mijn opa vernoemde een bloem naar me (die heet dus Tim), ik woon in Utrecht, speel saxofoon, en m’n lievelingskleur is oranje!

Caro Goldenbelt,

Dag,
Ik ben Caro, de schrijver van ‘Het Prinsensprookje’ en ‘David en Goliath de Smartlappenopera’. Naar aanleiding van eerste ideeën van Tim schrijf ik een tekst voor de voorstelling. Ik ben ook bij de repetities zodat ik zie wat er allemaal kan met de tekst, wat goed werkt en wat er nog mist. Zo werken we samen aan de voorstelling.

Weetjes over mij:
Ik woon in Leeuwarden én in Utrecht, ik heb twee katten en een eigen autootje die hetzelfde is als die van m’n vriend maar dan een andere kleur.

Pien Trieling,

Hee,
Ik ben Pien en ik speel David in David en Goliath de Smartlappenopera. Momenteel zit ik in het vierde jaar van de toneelschool in Utrecht en doe ik ook daar verschillende projecten. Soms repeteer ik overdag voor het één en in de avond voor het ander!

Weetjes over mij:
Ik kom uit Beverwijk, dat noem je ook wel ‘Biffa’, maar woon nu in Amsterdam. Ik werk wel nog steeds in een strandtent oh ja en ik heb een voorliefde voor smartlappen!

Yara Piekema,

Hai,
Ik ben Yara en Speel Goliath in David en Goliath de Smartlappenopera. Zelf ben ik ook best wel een beetje lang maar niet zolang als de echte Goliath, zelfs niet als ik hakken aan heb tijdens de voorstelling.

Weetjes over mij:
Ik zit op kickboxen, dat komt goed van pas als Goliath. Ik woon vlakbij de Dom in Utrecht, ben actrice en ook een echte barista. Ik drink trouwens liever Coca Cola dan Pepsi.

Malou Palmboom,

Hallo,
Ik ben Malou Palmboom, vormgever. Heel simpel gezegd houdt dat in dat ik nadenk over alles wat er te zien is. Voor Het Prinsensprookje heb ik bijvoorbeeld inspiratie gehaald uit een foto van een man in een bloemenveld. Ik bedenk het niet alleen, ik maak het ook. In dit geval heb ik dus 300 bloemen gemaakt! Naast vormgeving voor theater doe ik dit ook bij muziek optredens, doe ik onderzoek in de openbare ruimte en geef ik les aan aankomende kunstenaars.

Weetjes over mij:
Ik ben veel te vinden in de boulderhal (daar kan je klimmen) en ik heb een kleine maar praktische fiets waarmee ik allemaal decors en kostuums kan vervoeren.

Marnix Vinkenborg,

Beste,
Mijn naam is Marnix, ik heb de muziek geproduceerd voor David en Goliath de Smartlappenopera. Het langste stuk muziek dat daarin wordt afgespeeld is nu zo’n kwartier lang. Naast dat ik muziek componeer/produceer sta ik ook graag op de vloer als performer.

Weetjes over mij:
Ik kom uit Hoorn, heb een alterego Martin Malibu genaamd (check maar op Instagram). Ik maak graag theater waar een kans element inzit. Dat wil zeggen dat je nooit weet hoe iets precies gaat uitpakken, dat houdt het spannend.

Joshua Albano,

Yo,
Ik ben Joshua en speel 8 verschillende rollen in de voorstelling ‘Het Prinsensprookje’. Naast dat ik speel denk ik ook mee tijdens de repetities over hoe de voorstelling eruit moet komen te zien, ik maak de voorstelling samen met de anderen.

Weetjes over mij:
Ik ben grote broer, meester in de serie De Eindmusical, ik ben voor Juventus en de Graafschap, kom uit Doetinchem maar ben half Italiaans en als kind was ik een echte studiebol!